hurtig taco

Overskriften burde nok hedde. Nemt - nemt - nemt!  Taco er bare slet ikke til at spise ordentligt. Og det smager da for godt til kun at spis...

tirsdag den 19. juli 2011

dansk el. engelsk

Jeg kan se på mine statistikker at der kommer flere og forbi min side fra andre lande. Jeg sidder derfor og tænker om jeg skal lave min side om til en engelsk side. Jeg er meget meget i tvivl, for kan jeg så ikke risikere at hyggen forsvinder? At det der var og er hele formålet med denne side bliver "lost in translation"?

Men på den anden side, der er jo rigtig mange ude i den store verden som også opdager dette univers med fantastiske kager og udfoldelse af kreativitet?

Du er mere end velkommen til at give tanker frit løb og sige hvad du tænker om emnet.

Mette

4 kommentarer:

Joan sagde ...

jeg ville da blive lidt ked af at du lavet din blog om til engelsk, da jeg ikke er skide god til engelsk og må bruge google oversæt hver gang jeg er inden på en engelsk side.
så håber helt klart at du bibeholder den danske version. jeg syndes din blog er rigtig flot og mange gode ting at finde
hilsen Joan

mette sagde ...

Det er nemlig lige der, du rammer sømmet på hovedet.. I en ny fortolkning. :) Det er jo også det mine tanker går hen ad.

Tak for dine søde ord, og er glad for du gav lidt af tid til at give din mening med. :)

Mette

Charlotte Berg sagde ...

Jeg har set flere bloggere der kombinerer dansk og engelsk, således at de skriver indlægget på dansk og derefter på engelsk. Nogle gange i samme indlæg i forlængelse af hinanden.....andre gange postes de engelske under en "In english"-fane. Giver dig selvfølgelig lidt mere arbejde, men vil sikkert også øge din trafik, hvis det er det du ønsker. :-)

Dbh
Charlotte

mette sagde ...

Det var måske en ide, at ligge en fane ind, og så bare det mest relevante ind.. Det var faktisk en rigtig god idé. :)

Mette