hurtig taco

Overskriften burde nok hedde. Nemt - nemt - nemt!  Taco er bare slet ikke til at spise ordentligt. Og det smager da for godt til kun at spis...

tirsdag den 15. februar 2011

roser i royal icing eller smørcreme ( buttercreme)

Min hensigt med denne blog er, at vise det ikke perfekte - men vejen derhen. Det tager tid at blive vildt go' og dem der er det idag. De har brugt en masse tid på det. De rigtige redskaber og teknikker bringer én et langt stykke, men ikke hele vejen. Derfor viser jeg også mine ting, som er skæve og bærer præg af at der mangler øvelse mange steder. For hvorfor laver jeg egentlig alt det her? Det er en hobby, og noget der skal bringe mig i godt humør at lave. Hvad jeg vil sige med alt det her er, at det skal være hyggeligt og sjovt.

Her i aften er jeg alene hjemme og jeg indtog køkkenet for jeg vil gerne prøve at lave "roser" og blomster fra en sprøjtepose. De er lavet i royal icing, men kunne ligeså godt være i smørcreme.

Mine første blomster

For at lave dem, skal du have en roseplade og den rigtige tyl.
De ligger på små stykker bagepapir, for at jeg lettere kunne flytte dem fra "pladen " til hvor de skal tørre. Jeg kunne lige trække dem af, og så ellers starte på en ny.

8 kommentarer:

Lea sagde ...

Hej! Ved du hvor man kan købe det du kalder en roseplade? Og er det ikke det samme som man i USA kalder for 'rose nail'? Jeg kan simpelthen ikke finde såden en her i Danmark og jeg vil så gerne igang med at lave buttercream roser og der skal man jo kunne rotere pladen nemt... Jeg håber du kan hjælpe mig så jeg kan komme til at lave så flotte roser som dine :-)

mette sagde ...

hejsa,
Min er kommet med det begyndersæt jeg købte i panduro hobby. Jeg mener jeg gav ca. 150 kr. for det.
Jeg har dog købt rose tyllen i en kagebutik. Så er det lidt billigere at supplere op, når man lige står og mangler en enkelt tyl engang imellen.

Jo det er en rose nail, kunne ikke lige finde det danske ord for det. :)
specialkøbmanden har en her.
http://specialkoebmanden.dk/tyller-tilbehoer-96/flower-nails-nr-7-925.html

og kagebutikkens.

http://specialkoebmanden.dk/tyller-tilbehoer-96/flower-nails-nr-7-925.html

Lea sagde ...

Tusind tak Mette!

Lea sagde ...

Tusind tak Mette!

mette sagde ...

Velbekomme. Hvis du har andre spørgsmål eller noget. Så skriver du bare. :)

bandsholm sagde ...

Hej
Jeg ligger også inde med et begyndersæt fra panduro som jeg fik for nogle år siden. Passer tilkøbstyller til det? Jeg tænker på fx de tyller man kan købe hos specialkøbmanden.

Jeg synes du er helt hård til de roser :-) Jeg har ellers hørt at det kan tage laang tid at lære :-)

Anonym sagde ...

Hvor er de flotte!!
Men forbliver de bløde eller tørrer de ud når du bruger Royal Icing??

Marlene (Som ikke har en googlekonto desværre)

mette sagde ...

jo, min tyller der også er købt ved specialkøbmanden, passer deri.

De vil med tiden tørre op, når jeg bruger RI. Jeg har dog endnu ikke prøvet det, for jeg flytter dem rimelig hurtigt. en saks der har stået i varmt vand, er stadig det som giver det bedste resultat for mig