hurtig taco

Overskriften burde nok hedde. Nemt - nemt - nemt!  Taco er bare slet ikke til at spise ordentligt. Og det smager da for godt til kun at spis...

søndag den 27. november 2011

kursus i lambeth teknik

Jeg har været på kursus i engelsk traditionel glasur. Teknikken hedder Lambeth og er noget der kommer til at tage meget øvelse for at blive god til.
Jeg synes det er et fantastisk håndværk og meget inspirerende men også imponerende at se de som virkelig mestrer det.
Jeg vil vise jer det første resultat, min kursuskage. Billedet er taget efter en køretur i meget blæst og den mistede lidt glasur når den var ude i vejret for at blive fragtet fra hus til bil og bil til hus.

3 kommentarer:

Pauline Torres sagde ...

Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://sugarpaste.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

Vänlig hälsning,
Pauline Torres
pauline@hittarecept.se

Tøger Thorkel sagde ...

Hvad er det for et underligt rum du har taget dette foto i?

mette sagde ...

underligt rum? hvad mener du?