lørdag den 28. september 2013
Denne blog lukker.
Den her blog vil lukke og starte op i etnyt regi. Det er ikke længere kun kager jeg opererer med, det er både salt og sødt.
Der vil komme mere Info i nærmeste fremtid.
onsdag den 15. maj 2013
Fortsat : min hjemmelavede danbo
Jeg skrev tidligere om min hjemmelavede danbo ost, den ligner sig selv da jeg jo har smurt oste plast over den. Den har ligget siden d. 5. Maj og jeg vender den hver anden dag. Der er endnu ikke udviklet skimmel hvilket jeg er glad for. Måske det vil lykkedes?
torsdag den 9. maj 2013
Hjemmelavet danbo.
Jeg har tidligere skrevet om at ville lave ost. Jeg har nu lavet min første danbo. Jeg sad og kiggede rundt på nettet og synes de her startpakker var noget dyre i det,uden jeg vidste om det var noget, jeg ville fortsætte med.
Har taget lidt billeder af processen, det første er lige kommet ud af presset og holder fint sin form.
Nr. 2 billede er min ost der er smurt ind i 2 lag osteplast og skal nu modne i minimum 6 uger.
Det bliver spændende.
Indlæg skrevet fra ipad.
Har taget lidt billeder af processen, det første er lige kommet ud af presset og holder fint sin form.
Nr. 2 billede er min ost der er smurt ind i 2 lag osteplast og skal nu modne i minimum 6 uger.
Det bliver spændende.
Indlæg skrevet fra ipad.
søndag den 21. april 2013
Hjemmelavet cannoli
Jeg
havde fødselsdag i går og fik lidt gæster. Jeg fik brugt min hjemmelavede mascarpone og ricotta til creme og kogt skallerne. Jeg synes cannoli trænger til lidt modspil fra noget frisk. Jordbær gjorde det og der var balance.
Abonner på:
Opslag (Atom)