Den her er fyldt med spinat, kogte kartofler og bacon. Serveret med en af mine favoritter spidskål.
Det er en hurtig ret, som smager godt og som mætter. Den er nærende indeholder en go portion protein, som vi skal have fordelt ud over hele dagen. Ikke blot én gang. Jeg lærte engang, protein skal være i kroppen når, den har brug for det. Hvis din krop har brug for protein omkring middag, så er det jo for sent at du spiser protein om aftenen, så fordel det ud over dagen. Og det forsøger jeg så nu. Det kan jo ikke skade.
At lave en decideret opskrift er svært, da jeg ofte laver mad på slum. Og jeg er så absolut ikke for fancy, til at købe frosne grøntsager.
omelet.
100 gr. bacon i tern, ristes sprøde på panden.
tilsæt 5 kugler frossen spinat og salt og peber.
ca. 5 kogte kartofler skæres i tern og op i panden med dem.
5 æg piskes med en spsk. hytteost. og 1 dl. mælk. det hældes i panden, som skrues ned på en mellem/lav niveau. når æggenene er stivnet er den færdig.
snit et halvt spidskål fint. Mit er ikke videre fint snittet, da jeg godt kan lide det lidt grovere og ikke så smuldret.
0,5 kogte edamame bønner.
dressingen er en klassisk vinagrette.
halv sennep og olie. smagt til med salt og honning.
Jeg skriver ikke deciderede mål, da det er meget individuelt.. Jeg bryder mig foreksempel ikke om den meget søde dressing.
snit et halvt spidskål fint. Mit er ikke videre fint snittet, da jeg godt kan lide det lidt grovere og ikke så smuldret.
0,5 kogte edamame bønner.
dressingen er en klassisk vinagrette.
halv sennep og olie. smagt til med salt og honning.
Jeg skriver ikke deciderede mål, da det er meget individuelt.. Jeg bryder mig foreksempel ikke om den meget søde dressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar