I pakke bacon i mindre stykke
250 ml. Fløde
1 - 2 tsk vin eddike
Persille
1 løg
1 fed hvidløg.
Hakket persille efter smag.
Reven parmesan lige inden servering.
Kog tortellinien efter pakkens anvisninger.
Rist bacon sprød.
( jeg tørrer lige det værste fedt væk, for sundhedensskyld) løg på panden, bacon er der stadig. et hel fed hvidløg. Når løgene er gennemsigtige tages hvidløget op og skal ikke bruges mere. Tilsæt de kæfte Tortellini og fløden. Kom persille og vineddike også og smag til med salt og peber. Fløden skal tykne og ligge sig omkring pastaen. Riv parmesan over når det er kommet på tallerkenen og lige inden spisning.
Bon appetit.
2 kommentarer:
Det ser dejligt ud, det må jeg prøve at lave :-)
Ønsker dig en skøn jule hygge weekend og takker for inspirationen på din blog :-)
Tak for de søde ord. Og i lige måde til dig også.
Send en kommentar