hurtig taco

Overskriften burde nok hedde. Nemt - nemt - nemt!  Taco er bare slet ikke til at spise ordentligt. Og det smager da for godt til kun at spis...

tirsdag den 19. juli 2011

pisket chokolade ganache. part 1.

Jeg skal til at lave en kage med pisket chokolade ganache som fyld og vil derfor gerne dele opskriften med jer. Jeg har vedlagt lidt billeder til at illustrere denne nemme opskrift med det flotte navn.

200 gr. mørk chokolade til ½ l. fløde.

1.
Bræk chokoladen i stykker og op i en skål. Bring fløden stille og under rolig omrøring i kog.

2.
Hæld den kogende fløde over chokoladen og lad det stå nogle minutter.

3.
Rør det rundt så det bliver ensartet.

4.
Film det og stil det på køl til næste dag. (minimum 8 timer)
Vær obs på hvordan det filmes, der må ikke være luft under filmen, da det danner kondens og kan
ødelægge chokolade blandingen.

Nu er det bare, at vente til imorgen, hvor det skal piskes op. Så fortsættelse følger. Men jeg har stadig mange ting der skal laves. Kagen skal bages, drømmekage, opskriften kan findes her på bloggen. Smørcreme skal laves. Og så skal den selvfølgelig dekoreres. Det er det bedste af det hele.

Ingen kommentarer: